Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Членство

Членство во платформата

Како да се стане член

Пополнете ги Меморандумот и Етичкиот кодекс со податоците за Вашата организација и станете дел од првата национална платформа за претпријатија и индустриска политика “Поглавје 20”!

Меморандум за членство

Пополнетите документи испратете ги скенирани на info@yes.org.mk. По добивање на испратени документи ќе ве контактираат одговорните лица од нашиот тим. За дополнителни информации контактирајте не на 02 3108 891.

Превземи ги документите за членство!  

Членови во платформата

Македонска Национална Асоцијација за Франшиза Скопје

Македонска Национална Асоцијација за Франшиза Скопје

Македонска Национална Асоцијација за Франшиза Скопје

  Франшиза, Развојот на франшизната индустрија во Република Македонија, Продонес кон градење на доверливи и силни врски помеѓу франшизерот и франшизантот

http://makfran.mk/   vera@makfran.mk   078 278 076   Д-р Вера Бошковска

Франшизата да биде подлабоко интеграна во секојдневните облигациони односи во деловното работење во Република Македонија; Развојот на франшизната индустрија во Република Македонија да овозможи воспоставување на силна основа за пракса на етика во франшизниот однос; Продонес кон градење на доверливи и силни врски помеѓу франшизерот и франшизантот со цел промоција на тој однос како поволно бизнис решение.