Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Новости

Едукативно видео „Единствен пазар на Европската Унија“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на граѓаните за придобивките од учество на единствениот пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Инфографик: 10 факти за единствениот пазар на Европската Унија

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи инфографик за информирање на граѓаните за придобивките од учество на единствениот пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Инфографик: Од линеарна во циркуларна економија

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за циркуларна економија.

Прочитај повеќе

Инфографик: Дигитален единствен пазар

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи инфографик за информирање на граѓаните за придобивките од дигиталниот единствениот пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Едукативно видео „Дигитален единствен пазар“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на граѓаните за придобивките од дигиталниот единствен пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе