Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Панел дискусија: „Транзиција кон дигитална економија – трендови и можности за малите и средните претпријатија“

ПСМ Фондација ве поканува да земете учество во онлајн панел дискусија на тема „Транзиција кон дигитална економија – трендови и можности за малите и средните претпријатија“, на 10.11.2020 година (вторник), од 10.00 – 11.00ч.
 
Панелот има за цел да поттикне дискусија и да предложи заеднички заклучоци околу моменталните состојби и прелози за подобрување на клучните дигитални вештини на вработените во јавниот и приватниот сектор, дигиталната трансформација на бизнисите како и понатамошни чекори за дигитализацијата на јавните услуги.
Целна група се релевантни владини институции, претставници од граѓанскиот сектор и приватниот сектор.
 
Агендата за настанот се наоѓа тука. Модератор на настанот ќе биде д-р Ирена Бојаџиевска.
За учество на панел дискусијата потребно е да се регистрирате на https://pheedloop.com/digitalnaagenda/site/register/ најдоцна до 9-ти ноември.