Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Видеа

Едукативно видео „Единствен пазар на Европската Унија“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на граѓаните за придобивките од учество на единствениот пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Едукативно видео „Дигитален единствен пазар“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на граѓаните за придобивките од дигиталниот единствен пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Едукативно видео „Европски програми за финансирање на стартап и мали и средни претпријатија“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на македонските компании за отворените европски програми за финансирање. Денес, Европската унија продолжува финансиски да ги поддржува претприемачите од европските земји благодарение на бројните програми за финансирање.

Прочитај повеќе