Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Прва веб промоција на руралниот туризам во Македонија

Прва веб промоција на руралниот туризам во Македонија

Доколку сте сопственик на капацитет во рурална средина или нудите услуги, традиционална храна преку кои што се промовира руралниот туризам, а сакате да бидете дел од првата туристичка понуда на руралните средини во Македонија, пополнете го следниот формулар линк http://rural.mk/  и https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFawpl_SEUwfMl5ob_lrKFCz5-opA4BzpRuw85DeirMyvK7A/viewform?c=0&w=1.
 

Креирањето на база на податоци кои што потоа ќе бидат јавно достапни на веб страницата на Рурална Коалиција е дел од активностите во проектот “Стратешкиот развој на руралниот туризам – основа за комплементарно поврзување и надополнување на индустриската политика и одржливиот развој на Р. Македонија“ кој што се реализира во периодот февруари-јули 2018 година.Проектот е финансиран од страна на Фондација Претприемачки Сервис за Млади во рамките на проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20 (ЈЕСНетворк+)”.