Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Новости

Панел дискусија „Пристап до финансии“

ПСМ Фондација организира онлајн панел дискусија на тема „Пристап до финансии за мали и средни претпријатија“, на 30.10.2020 година (петок), од 10.00ч.

Прочитај повеќе

Споделете ги вашите добри практики во поддршката на жените претприемачи

На WEgate и нејзината заедница жени жени претприемачи им требаат вашата мудрост, вештини и ресурси, затоа вклучете се сега!WEgate е европска заедницата за женско претприемништво, која се фокусира на вклучување на разновиден број на чинители кои ги поддржуваат жените претприемачи низ цела Европа.

Прочитај повеќе

Едукативно видео „Единствен пазар на Европската Унија“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на граѓаните за придобивките од учество на единствениот пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Инфографик: 10 факти за единствениот пазар на Европската Унија

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи инфографик за информирање на граѓаните за придобивките од учество на единствениот пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Инфографик: Од линеарна во циркуларна економија

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за циркуларна економија.

Прочитај повеќе