Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Новости

Инфографик: Дигитален единствен пазар

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи инфографик за информирање на граѓаните за придобивките од дигиталниот единствениот пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Едукативно видео „Дигитален единствен пазар“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на граѓаните за придобивките од дигиталниот единствен пазар на Европската Унија.

Прочитај повеќе

Едукативно видео „Европски програми за финансирање на стартап и мали и средни претпријатија“

Фондацијата Претприемачки Сервис за Млади изработи едукативно видео за информирање на македонските компании за отворените европски програми за финансирање. Денес, Европската унија продолжува финансиски да ги поддржува претприемачите од европските земји благодарение на бројните програми за финансирање.

Прочитај повеќе

Креирана брошура „Значење и придобивки од интеграцијата на единствениот европски пазар“

ПСМ Фондација креираше брошура за значењето и придобивките од интеграцијата на единствениот пазар, како дел од проектот „Промовирање на мултилатерален дијалог и соработка со граѓанскиот сектор, јавните власти, бизнис секторот и медиумите за побрзо прилагодување кон единствениот пазар“.

Прочитај повеќе

Вебинар: „Поддршка на жените претприемачи во време на КОВИД-19“

На 07ми јули 2020 се одржа првиот вебинар на тема „Поддршка на жените претприемачи во време на КОВИД-19“.

Прочитај повеќе