Телефон: +389 2 3108 891

Пребарување

Барај во:
Клучен збор за пребарување
 

Новости

Онлајн курс за циркуларна економија

ПСМ Фондација креираше онлајн курс за циркуларна економија, наменет за компании и граѓански организации, како дел од проектот „Партнерство за циркуларна економија - одржлив развој на МСП и регионален развој“.

Прочитај повеќе

Виртуелна конференција „Патот кон единствениот европски пазар“

Фондација Претприемачки сервис за млади има чест да Ве покани да учествувате на виртуелна конференција „Патот кон единствениот европски пазар“ која ќе се одржи на 3ти декември со почеток во 10 часот.

Прочитај повеќе

Панел дискусија: „Транзиција кон дигитална економија – трендови и можности за малите и средните претпријатија“

Oнлајн панел дискусија на тема „Транзиција кон дигитална економија – трендови и можности за малите и средните претпријатија“, на 10.11.2020 година (вторник), од 10.00 – 11.00ч.

Прочитај повеќе

Панел дискусија „Зајакнување на спроведување на правата на интелектуална сопственост“

ПСМ Фондација организира онлајн панел дискусија на тема „Зајакнување на спроведување на правата на интелектуална сопственост“, на 03.11.2020 година, од 10.00ч.

Прочитај повеќе

Панел дискусија „Пристап до финансии“

ПСМ Фондација организира онлајн панел дискусија на тема „Пристап до финансии за мали и средни претпријатија“, на 30.10.2020 година (петок), од 10.00ч.

Прочитај повеќе